Anna Fels in Nederland voor Lof’s Work/Life-congres

Anna Fels bij Réunion stand Work + Life = Inspiration congres 3 oktober 2011

Op maandag 3 oktober 2011 komt de auteur van Vrouwen & Ambitie, Anna Fels, speciaal naar Nederland om een lezing te geven op het Lof Work + Life = Inspiration congres in Utrecht. Speciaal ter ere van deze gelegenheid verschijnt bij Réunion op die dag Vrouwen & Ambitie ook als eBook- editie.

Topsprekers over diversiteit en work-life
Op het Work+Life= Inspirationcongres zullen prominente leiders op het gebied van worklife en diversiteit vertellen over de visie en strategie waarmee hun organisaties de toon aan (blijven) geven op nationaal en internationaal niveau. Naast Anna Fels zijn er topsprekers als Willem van Rhenen (hoogleraar Productivuty & Engagement aan Nyenrode), Ton de Jong (CEO Capgemini Consulting Nederland) en Marja van Bijsterveldt, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Plus: de Loflist 100 Beste Werkgevers voor Werkende Ouders 2011 wordt bekend gemaakt. Ook is er een scala aan workshops te volgen. Zie hier het hele programma.